Loading... Please wait...
 
mobil: 0752.98.98.98
comenzi tel: luni/vineri, 9:00-17:00
Adresa: Str.Tabacului nr. 32
cod. 700445 / Iasi - Romania
Cosul meu (0 produse)

Termeni si conditii

   
      Pravaliaauto.ro se angajeaza sa nu transmita datele personale ale utilizatorilor site-ului catre terti si sa le foloseasca numai in scopul stabilirii contactului cu clientii sai, precum si in scopul informarii acestora asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

      Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe pravaliaauto.ro, privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite. Pravaliaauto.ro poate notifica utilizatorii privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

     Pravaliaauto.ro nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul pravaliaauto.ro poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

     In cazul optarii pentru plata online, procesarea datelor de card se face pe serverele operatorilor bancari, iar pravaliaauto.ro nu solicita si nu stocheaza nici un fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.

   În unele cazuri, pentru lansarea unei comenzi ferme, este necesară achitarea unui avans de cel puţin 50% din valoarea produsului, iar comanda va fi confirmată doar în momentul când valoarea avansului se regăseşte în contul nostru.
     
     Vom putea refuza o comanda daca:
- plata dumneavoastra nu a fost finalizata in cazul platii prin transfer bancar,
- a fost o eroare legata de pretul sau descrierea produsului.

    Produsele comercializate prin intermediul pravaliaauto.ro sunt noi, în ambalajul original al producătorului şi în momentul livrării sunt însoţite de factura fiscală. De asemenea până în momentul emiterii facturii, ce ţine loc de contract între pravaliaauto.ro şi client, atât preţul cât şi specificaţiile tehnice nu reprezintă nici un fel de obligaţie contractuală şi pot suferi modificări fără nici o notificare prealabilă a clientului. Preţurile afişate pe site sunt orientative, în limita stocului real furnizor şi devin finale când se comunică clientului, după verificarea potrivirii pe autoturism conform seriei de şasiu furnizată de client.

Social Network

Contact

Telefon:
0752.98.98.98
E-mail:
Luni-Vineri 9 am - 17 pm