Loading... Please wait...
 
mobil: 0752.98.98.98
comenzi tel: luni/vineri, 9:00-17:00
Adresa: Str.Tabacului nr. 32
cod. 700445 / Iasi - Romania
Cosul meu (0 produse)

Cum Comand?

 
    Magazinul virtual de piese si accesorii auto Prăvălia Auto este structurat pe doua categorii de piese:
  • "Piese Auto Online", categorie care este destinata pieselor auto ce se potrivesc strict masinii dumneavoastra (ex: kit distributie, kit ambreiaj filtre, elemente de caroserie, radiatoare, pompe, senzori, sonde, placute de frana etc.), si
  • "Piese Auto Universale", care se potrivesc la o gama mai larga de marci si modele de automobile.
  
    Datorita numarului mare de marci si modele de automobile, precum si a diverselor echipari pe aceleasi modele, categoria Piese Auto Online este mult prea diversificata pentru a incapea pe un site. De aceea, pentru a nu va irosi timpul dumneavoastra prin diverse cataloage auto online, este necesar sa faceti o cerere de oferta prin completarea formularului din sectiunea "Cerere Oferta". Pentru a ajunge la completarea corecta a acestuia este necesar:
  1. crearea unui cont de client;
  2. dupa completarea formularului de cont de client si logarea in cont, in partea de sus a paginii veti vedea sectiunea "Adaugare Masina". Aici trebuie sa alegeti varianta convenabila de inscrierea a automobilului in functie de tipul de document al masinii de care dispuneti. Aceasta sectiune este absolut necesara pentru identificarea exacta de catre noi a masinii dumneavoastra si in acelasi timp a pieselor care o compun;
  3. dupa adaugarea masinii, in sectiunea "Cerere Oferta" completati datele de contact si selectati masina pentru care executati cererea de oferta. In cel mai scurt timp un operator va va contacta prin email sau telefon cu o oferta de pret.
       
     Pentru categoria Piese Auto Universale  comanda se face prin apasarea butonului "Cumpara" din dreptul produsului dorit. Daca ati vazut un produs interesant dar nu doriti sa il comandati inca, il puteti adauga la favorite. Produsele favorite le puteti comanda usor apoi din sectiunea "Contul Meu" / "Produse Favorite"
   Veti fi directionat apoi catre cosul de cumparaturi unde puteti modifica sau adauga oricand  produse. In momentul in care v-ati hotarat asupra comenzii apasati butonul "Plateste" si urmati pasii necesari finalizarii comenzii.

 

Social Network

Contact

Telefon:
0752.98.98.98
E-mail:
Luni-Vineri 9 am - 17 pm